پیام تسلیت ریاست، هیات رئیسه، اساتید، کارکنان ودانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد طبس

انا لله و انا الیه راجعون

این فقیه صمدانی و عالم ربانی که از اعضای دیرینه انقلاب   و از نخستین یاران  امام عظیم الشأن(ره) در نهضت خود و یار دیرینه انقلاب و از مجاهدین خستگی‌ناپذیر در طول دوران رژیم منحوس پهلوی بود که رنج زندان و تبعید را برای خود هموار ساخت و پس از انقلاب نیز لحظه‌ای از خدمت امام و انقلاب در عرصه‌های مختلف به ویژه در دوران ریاست جمهوری ، ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام، ریاست  مجلس شورای اسلامی ،ریاست  مجلس خبرگان رهبری و... باز نایستاد

این انسان بزرگ و پرهیزگار، همه‌ی وزن وزین خود را در همه‌ی حوادث این دهها سال در کفه‌ی حق و حقیقت نهاد و در دفاع از راه و سیره‌ی انقلاب و نظام، کوتاهی نورزید.

رحلت اين عالم جليل‌القدر كه همواره در طول دوران حيات در عرصه هاي مختلف به ويژه در دوران مبارزات انقلاب اسلامي و پس از آن، مايه خير و بركت براي مردم ايران بوده است، ضايعه‌اي دردناك و ثلمه‌اي جبران ناپذير است.

خدمات و تلاش‌هاي ارزنده و شايسته آن مرحوم همواره در دوران شكوهمند انقلاب اسلامي در برهه‌هاي مختلف و در جايگاه‌هاي مختلف علمي، فقهي، قضائي و... هيچ‌گاه از ذهن و خاطر مردم قدرشناس ايران اسلامي نخواهد رفت.

این ضایعه بزرگ را محضر ملت شریف ایران، مقام معظم رهبری و تمامی جامعه دانشگاهی، بویژه خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی و بیت مکرم آن حضرت، ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی، هیات موسس و امنا دانشگاه که در سوگ پدر معنوی خود نشسته اند تسلیت و تعزیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن عالم ربانی علو درجات، رحمت و غفران واسعه الهي را مسألت می نمائیم.

ریاست، هیات رئیسه، اساتید، کارکنان ودانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد طبس