اطلاعیه مهم آموزش

((قابل توجه دانشجویانی که تا کنون در نیمسال اول 96-95 ثبت نام و انتخاب واحد ننموده‌اند))

ضمن آرزوی قبولی عزاداریهای دانشجویان گرامی و به منظور مساعدت در امر ثبت نام، پیرو اطلاعیه قبلی (تقویم آموزشی ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال اول 96-95) و گذشت مدت طولانی از تقویم مذکور، مصوبه شورای دانشگاه به شرح ذیل اعلام می‌گردد:

درصورت مراجعه تا مورخه30/7/95، دانشجو مجاز به انتخاب سقف قانونی تعداد واحد طبق آیین‌نامه آموزشی و پرداخت نصف شهریه ثابت بصورت نقد و مابقی شهریه بصورت اقساط می‌باشند.

درصورت مراجعه از تاریخ 1/8/95 لغایت7/8/95، دانشجویان کاردانی و کارشناسی مجاز به انتخاب حداکثر 14 واحد و کارشناسی ارشد حداکثر 8 واحد درسی و همچنین پرداخت کل شهریه بصورت نقد می‌باشند.

در صورت داشتن بدهی از سنوات قبل، الزاما باید بصورت نقد تسویه گردد.

دانشجویانی که در بازه‌های مذکور اقدام به انتخاب واحد ننمایند،  با نظر شورای آموزشی دانشگاه، برای ایشان مرخصی تحصیلی در نیمسال اول 96-95 منظور خواهد شد.

آموزش واحد

25/7/95