اخذ مجوز راه اندازی  سه رشته در مقطع دکترای تخصصی در واحد طبس

اخذ مجوز راه اندازی سه رشته در مقطع دکترای تخصصی در واحد طبس

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه آزاد اسلامی واحد طبس : دکترمحمد ناظمی ریاست واحد طبس اظهار داشت: دانشجویان این واحد دانشگاهی  در حال حاضر در مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند.

وی با اشاره به اینکه تعداد رشته‌های کاردانی پیوسته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد طبس ۱۰ عنوان رشته، کاردانی ناپیوسته ۹ عنوان رشته، کارشناسی پیوسته ۲۵ عنوان رشته و کارشناسی ناپیوسته ۱۱ عنوان رشته است، تصریح کرد: تعداد رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه به ۱۵ عنوان رشته رسیده است .

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد طبس از اخذ مجوز سه رشته جدید مقطع دکترای  تخصصی در این دانشگاه خبر داد و یادآور شد: این رشته‌ها شامل زمین‌شناسی، زبان وادبیات فارسی و حسابداری می‌شود.

ناظمی با اشاره به اینکه ظرفیت پذیرش در مقطع دکترا محدود است، گفت: با توجه به اینکه اخذ مجوز برای این سه رشته جدید در مقطع دکترا به دفترچه‌های کنکور ۹۵ نرسیده  امیدواریم که انشاء الله با مساعدت سازمان مرکزی ، در زمان تکمیل ظرفیت امکان  پذیرش دانشجو  در این رشته ها وجود داشته باشد .

وی خاطرنشان کرد: در مجموع تعداد دانشجویان این دانشگاه یک‌هزار و ۳۰۰ نفر است.

.